Ihattaren-details over Ajax-deal: PSV en Feyenoord wezen hem af

20 januari 2022, 16:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat mogelijk aan de haal met Mohamed Ihattaren (19). De middenvelder annex aanvaller staat momenteel onder contract bij Juventus, maar zoekt een nieuw avontuur waar weer meer speeltijd lonkt. Inmiddels druppelen er steeds meer details rondom de deal naar buiten: PSV hoefde hem deze winter niet terug, terwijl het talent ook zou zijn aangeboden bij Feyenoord.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ihattaren geprobeerd heeft om terug te keren bij PSV. 'En heeft zeer recent ook geprobeerd om dat nog voor elkaar te krijgen, zo wordt vanuit zijn omgeving gemeld', valt er te lezen over een rentree in het Philips Stadion. Maar PSV zou niets zien in een verzoening met het talent, die afgelopen zomer persona non-grata was geworden en moest vertrekken. PSV ontkent overigens dat er contract zou zijn geweest met Ihattaren.

Feyenoord Transfermarkt meldde eerder al dat de voormalig PSV'er zou zijn aangeboden in Rotterdam, maar de Rotterdammers geen belangstelling hadden voor hem. Het feit dat hij niet fit was op dat moment en er een motivatieprobleem zou zijn, was de reden om zijn aanbieding af te wijzen. Mede daardoor leek hij op weg naar FC Utrecht, want de Domstedelingen zagen in Ihattaren een gewenst buitenkansje. Uiteindelijk lijkt toch Ajax weer de beste papieren te hebben. 

Lees ook: Schmidt hoopt dat Ihattaren kans pakt: "Reflecteren hoort daar bij"

Verder is duidelijk uit de berichtgeving van onder meer De Telegraaf dat Ajax probeert om een koopoptie uit te onderhandelen. Trainer Erik ten Hag sprak met Ihattaren, terwijl diens zaakwaarnemer al om tafel heeft gezeten met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Gerald Vanenburg, die de laatste tijd individueel trainde met Ihattaren, zou ook positief zijn over een overgang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen