'AZ haalt huurling na vijf maanden terug uit België'

29 januari 2022, 13:54   Bijgewerkt: 29 januari 2022, 14:50

Ferdy Druijf keert hoogstwaarschijnlijk al na een halfjaar terug bij AZ. De 23-jarige spits werd begin dit seizoen gestald bij het Belgische KV Mechelen, maar daar komt hij nauwelijks aan spelen toe. AZ wil daarom op zoek naar een andere oplossing voor de aanvalsleider.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De aanvaller uit Uitgeest koos juist in de jacht op speelminuten voor een overstap naar de Jupiler Pro League, maar is bij Mechelen voornamelijk bankzitter. De voormalig jeugdinternational kwam dit seizoen tot veertien optredens, waarvan voornamelijk als bankzitter. Daarin was hij wel goed voor drie doelpunten in de competitie.

Omdat Druijf slechts zes basisplaatsen had, besluit AZ hem voorlopig terug te halen. Het is nog niet duidelijk wat de club van plan is met de spits. Duidelijk is dat de Alkmaarders zelf naarstig speuren naar een nieuwe nummer negen die kan concurreren met Vangelis Pavlidis. Als die zoektocht niets oplevert, krijgt Druijf mogelijk een nieuwe kans bij AZ.

Druijf speelde afgelopen seizoen ook al een halfjaar op huurbasis voor Mechelen. Daarin was hij eveneens goed voor veertien optredens en drie treffers. In 2018/2019 bewees hij zijn klasse in de Keuken Kampioen Divisie, door vijftien keer te scoren in achttien duels voor NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen