Clubloze ex-PSV'er naar RKC; Flemming naar Engeland?

31 januari 2022, 10:53

RKC Waalwijk gaat zich alsnog versterken met een extra keeper. Mark Spenkelink wordt volgens het Brabants Dagblad de concurrent van Etienne Vaessen, momenteel de eerste keuze onder de lat. Spenkelink was sinds zijn vertrek bij het Georgische Locomotive Tbilisi clubloos.

Spenkelink doorliep de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles en verkaste op jonge leeftijd naar het Zweedse Karlstad. PSV pikte hem daar op en gunde hem zijn debuut in het betaald voetbal, bij de beloften in de Keuken Kampioen Divisie. Nadat zijn contract vorig jaar zomer afliep in Eindhoven, koos hij voor een avontuur in Georgië. Dat werd in januari beëindigd.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld ligt de komst van de 25-jarige Spenkelink toe op de clubwebsite. "Met Joel Pereira op de weg terug van zijn blessure en het vertrek van Jens Teunckens waren we genoodzaakt om een extra keeper aan te trekken. Deze hebben we in Mark gevonden."

Flemming

Zian Flemming kan zijn loopbaan vervolgen in de Engelse Championship. De dragende kracht van Fortuna Sittard staat op de radar van Huddersfield Town, dat hem per direct wil inlijven. Dat meldt Voetbal International althans. De in degradatienood verkerende Limburgers hebben echter het nieuwe bod op de 23-jarige middenvelder afgewezen. Eerder waren ook Nottingham Forest en Millwall in de markt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen