Topscorer Til reageert op vragen over toekomst

6 februari 2022, 16:45

Met twee doelpunten groeide Guus Til zondagmiddag uit tot de grote man aan de kant van Feyenoord, dat stadsgenoot Sparta op een 4-0 nederlaag trakteerde. De aanvallende middenvelder verhoogde zijn doelpuntentotaal daarmee naar dertien en is de nieuwe topscorer van de Eredivisie. Til en Feyenoord blijken een gouden match.

Feyenoord huurt Til tot het einde van het seizoen van Spartak Moskou. In principe keert hij komende zomer weer terug naar Rusland, mede omdat Spartak een enorme transfersom zal verlangen voor de Oranje-international. "Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik daar niets over wil zeggen", vertelt Til aan RTV Rijnmond. "Ik heb een werkgever in Moskou en wil niet dat zij iets te horen krijgen dat zij niet weten. Ik wil niemand blij maken of teleurstellen. Maar het is zeker een mooie match hier."

Dat Til topscorer van de eredivisie is, maakt hem trots. "Ik denk dat ik altijd op zoek ben naar goals en kijk aan het einde van het seizoen wel hoeveel het er zijn. Ik ben wel blij met mijn meest productieve eredivisieseizoen tot nu toe. Het gaat ontzettend goed."

Slot hoopt logischerwijs dat de middenvelder langer aan de Rotterdammers verbonden blijft. "Maar wij zitten in een afhankelijkheidspositie. Ik zou me goed voor kunnen stellen dat de technisch directeur van Spartak Moskou nu denkt: goh, toch niet zo'n onaardige speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen