Ten Hag appt nog met Overmars: "Hij is de regisseur van dit team"

19 februari 2022, 23:25

Terwijl de storm Marc Overmars net al Eunice inmiddels wat is gaan liggen, heeft trainer Erik ten Hag na afloop op de persconferentie enkele minuten aan hem gewijd. Ajax blijft op sportief vlak presteren, ondanks de bestuurlijke onrust van de afgelopen weken. Ten Hag gaf aan nog altijd veel contact met Overmars te hebben en hem te missen.

Daarbij heeft de trainer van Ajax het niet alleen over hun persoonlijke band, maar ook de werkgerelateerde band. "Ik heb nog steeds veel contact met hem. We appen af en toe en spreken met elkaar. Ja kan niet ineens zo'n band doorsnijden. Persoonlijk sowieso niet, maar ook functioneel niet. Hij is betrokken bij dit team en de regisseur van dit team."

"Ik mis hem als persoon elke dag, maar ook functioneel. Daar moeten we mee omgaan. We kunnen het aan, met de technische staf, het management en de directie." Daarbij kan Ajax altijd nog terugvallen op het plan dat gezamenlijk is opgesteld. "We weten al veel langer welke richting we met alle spelers op willen. Dat hebben we samen bepaald. Die zaken zijn in gang gezet en daar wordt nu een vervolg aan gegeven."

Lees ook: Ten Hag wil niets weten off-day: "Zeker complimenten aan Ajax"

Hoe Ajax het gemis van Overmars exact gaat opvangen, is nog niet bekend. Wel gaf Ten Hag voorafgaand aan het duel met Willem II aan dat hij zich bij FC Utrecht en Go Ahead Eagles eerder ook al heeft bemoeid met het technisch beleid. Daarmee lijkt de oefenmeester te hinten op een dubbelfunctie bij Ajax de komende maanden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen