Opstellingen CL: Mbappé fit genoeg voor basisplaats in kraker

9 maart 2022, 20:10

Kylian Mbappé staat vanavond in de basis als zijn Paris Saint-Germain het in de Champions League opneemt tegen Real Madrid. De aanvaller was lange tijd een twijfelgeval, maar is fit genoeg gebleken om te kunnen starten in het Estadio Santiago Bernabéu.

Mbappé speelt zodoende tegen de club, die hem komende zomer graag transfervrij wil binnenhalen. Lionel Messi en Neymar hebben ook een basisplaats en keren nu als speler van PSG terug in Madrid. Eerder troffen zij Real natuurlijk als speler van FC Barcelona. Trainer Mauricio Pochettino had wel slecht nieuws voor twee Nederlanders. Georginio Wijnaldum en Xavi Simons moeten namelijk op de bank beginnen.

Op Engelse bodem spelen Manchester City en Sporting CP op hun beurt eigenlijk voor des keizers baard. De heenwedstrijd eindigde namelijk al in een 5-0 overwinning voor The Citizens. City mist een groot aantal spelers en normaal gesproken profiteert bankzitter Nathan Aké daarvan. Dit keer is dat echter niet het geval. De verdediger is zelf ook geblesseerd en zit niet bij de wedstrijdselectie van manager Josep Guardiola.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen