FC Utrecht-duo vertrekt mogelijk in de zomer: "Open kaart gespeeld"

20 maart 2022, 20:44

Joris van Overeem (27) gaat FC Utrecht vermoedelijk verlaten. De middenvelder heeft een aflopend contract in de Domstad en gaat die waarschijnlijk niet verlengen, omdat hij nadrukkelijk denkt aan een overstap naar het buitenland. De verbintenis van Bart Ramselaar (25) loopt eveneens af, maar hij verwacht wel te blijven in de komende zomer. 

"Ik heb FC Utrecht duidelijk aangegeven dat ik daar voor open sta", zei Van Overeem desgevraagd tegenover De Telegraaf over de mogelijkheid om in het buitenland aan het werk te gaan na dit seizoen. Met een aflopend contract kan hij zelf de toekomst uitstippelen. Eerder werd hij serieus gelinkt aan Maccabi Tel Aviv, maar dat wilde Van Overeem niet bevestigen.

"Ik heb open kaart gespeeld over mijn ambities. Ik ben op een leeftijd dat je keuzes moet gaan maken. Als de kans zich aandient is het wel een mooie leeftijd om de stap naar het buitenland te maken", zei Van Overeem, die er verder niet al te veel over kwijtwilde. "Ik kan daar niks over zeggen. Pas als er iets officieels over is."

Lees ook'FC Utrecht verliest sterkhouder Van Overeem aan PSV-opponent'

Ramselaar verwacht wél te blijven

Ook middenvelder Ramselaar heeft een aflopende verbintenis bij FC Utrecht, maar de club heeft bij hem wel de optie om hem te verlengen. De voormalig PSV'er denkt dat dat wel zal gebeuren. "Dat hoor ik voor 1 april. Ik heb geen idee", aldus Ramselaar tegenover RTV Utrecht. "Ik heb er vertrouwen in dat ze met mij door gaan. Het zou ook niet slim zijn als ze mij in de winter niet voor een groot bedrag lieten gaan en mij vervolgens gratis de deur uit laten lopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen