'Lewandowski wil dolgraag naar Barcelona; Dest als ruilmiddel'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 april 2022 – De kans dat Robert Lewandowski een spectaculaire transfer naar FC Barcelona maakt, lijkt weer een stuk groter. De spits zelf zou namelijk een uitgesproken voorkeur hebben voor die overstap. Dat meldde althans het Spaanse Sport

'Lewandowski wil dolgraag naar Barcelona; Dest als ruilmiddel'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De geruchten over Lewandowski klinken al langer in Camp Nou. Nog altijd is Erling Haaland de eerste keuze voor de spitspositie, maar gezien de financiële situatie van FC Barcelona en de vele interesse voor de Noorse topspits is de vraag of dat haalbaar is. Mocht blijken van niet, dan zou Lewandowski dus als alternatief gelden. Volgens Sport heeft de Pool zijn omgeving inmiddels laten weten dat ook zijn voorkeur bij Barcelona ligt.

Lewandowski zou de Catalaanse club verkiezen boven zijn Bayern München, omdat hij niet tevreden is met de contractaanbiedingen die hij heeft gekregen. Der Rekordmeister wil zijn in 2023 aflopende contract met slechts één jaar verlengen. In Barcelona hoopt Lewandowski voor drie tot vier seizoenen te kunnen tekenen. De spits zou sowieso een voorkeur hebben voor La Liga en ziet het nu lopende project in Camp Nou wel zitten. 

Dest
Hoewel hij goedkoper is dan Haaland, is de vraag nog altijd hoe Barcelona Lewandowski moet kunnen betalen. Volgens het Spaanse medium wil Bayern hem niet voor minder dan 65 miljoen euro laten gaan, al zou die vraagprijs omlaag kunnen als er een speler bij de deal wordt betrokken. Zo zou de Duitse koploper gecharmeerd zijn van Sergiño Dest, die bij een transfer van Lewandowski mogelijk de omgekeerde route zal bewandelen. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd