Sergio Ramos verbaast PSG en wil nog vier à vijf jaar door

12 april 2022, 10:33

Sergio Ramos hoopt ondanks al zijn blessureleed nog jaren te kunnen blijven spelen op topniveau. De 36-jarige centrumverdediger speelt dit seizoen weinig bij Paris Saint-Germain, maar denkt desondanks nog lang niet aan stoppen. De Spanjaard hoopt nog liefst vier of vijf seizoen op het hoogste niveau te kunnen acteren.

Dat onthult de verdediger tegenover Amazon Prime: "Ik heb vorig jaar voor twee seizoenen getekend bij Paris Saint-Germain en we gaan proberen daar drie jaar van te maken. En dan zien we het wel. Ik wil graag nog vier, vijf jaar op topniveau spelen voordat ik wat anders ga doen", spreekt de Spanjaard ambitieus over zijn toekomst.

Tot dusver was het voor Ramos een tegenvallend seizoen bij Paris Saint-Germain. De kopsterke verdediger kampte lang met een kuitblessure, waardoor hij maar weinig in actie is gekomen voor de ploeg van Mauricio Pochettino. Afgelopen zaterdag maakte Ramos eindelijk weer eens een wedstrijd vol. Tegen Clerment Foot (1-6 winst) speelde hij voor het eerst sinds januari weer negentig minuten.

Lees ook: 'PSG flikt Wijnaldum-kunstje opnieuw met FC Barcelona'

Sergio Ramos door als international

Het maken van minuten voor de Franse topclub is belangrijk voor Ramos, aangezien het door zijn lange afwezigheid nog maar de vraag is of hij dit jaar op het WK in Qatar te zien zal zijn. Wegens zijn blessures zat Ramos de laatste tijd niet altijd meer bij de selectie, waardoor hij tijdelijk uit beeld leek verdwenen bij bondscoach Luis Enrique.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen