Slecht nieuws voor Villarreal: Danjuma vraagteken voor kraker

2 mei 2022, 17:42

Arnaut Danjuma is een groot vraagteken voor de return in de halve finale van de Champions League tussen Villarreal en Liverpool. De aanvaller van het Nederlands elftal moest afgelopen weekend al toekijken vanaf de tribune en is mogelijk nog niet op tijd hersteld van zijn kwetsuur om met Villarreal op een comeback te jagen. Liverpool won de heenwedstrijd met 2-0.

Dat bevestigt zijn coach Unai Emery op de voorbereidende persconferentie. Volgens de oefenmeester kampt Danjuma met een spierblessure, waardoor hij maandagochtend ook de training moest laten schieten. Een basisplaats lijkt daarom hoe dan ook uitgesloten voor Danjuma, over wie Emery dinsdag definitief de knoop doorhakt. Aanvalspartner Gerard Moreno is eveneens een twijfelgeval.

Het ontbreken van de Nederlander zou een enorme domper betekenen voor Villarreal. De van Bournemouth overgenomen aanvaller was dit seizoen in elf Champions League-optredens nog goed voor zes treffers, waarmee hij clubtopscorer van Villarreal is. In La Liga had de 25-jarige Danjuma 23 wedstrijden nodig om tien keer trefzeker te zijn.

 Zonder Danjuma ging Villarreal afgelopen weekend met 2-1 onderuit tegen Deportivo Alavés. De subtopper staat momenteel op de zevende plaats in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen