'Mainz wil opgebloeide PSV'er nogmaals naar Bundesliga halen'

4 mei 2022, 09:57

Ritsu Doan zou zomaar bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken in het shirt van PSV. De middenvelder annex aanvaller presteert namelijk uitstekend en dat is ook opgevallen in Duitsland. FSV Mainz 05 zou Doan namelijk graag voor de tweede keer naar de Bundesliga willen halen.

Volgens het Duitse medium BILD ziet Mainz het zeker zitten in Doan. De international van Japan is na een stroeve start uitgegroeid tot belangrijk onderdeel van de selectie. Dit seizoen was hij in de Eredivisie al goed voor zeven doelpunten en een assist. Ook in de KNVB Beker, Europa League en Conference League kreeg hij geregeld speeltijd van trainer Roger Schmidt.

Het is echter zeer de vraag of PSV mee gaat werken aan een vertrek van Doan. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink is men in Eindhoven zeer te spreken over de 23-jarige linkspoot, die tot medio 2024 onder contract staat. Hij hoeft daarom absoluut niet te vertrekken. PSV zou sowieso een behoorlijk bedrag willen overhouden als het toch van een transfer komt.

Doan staat sinds de zomer van 2019 onder contract bij PSV. Voor de Japanner is de Bundesliga geen onbekend terrein. Tijdens seizoen 2020/21 speelde hij namelijk op huurbasis bij Arminia Bielefeld. Bij het geïnteresseerde Mainz staat meerdere oude bekenden onder contract. Jeremiah St. Juste, Jean-Paul Boëtius en Delano Burgzorg spelen in de MEWA Arena.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen