'Steenrijke Engelsen kloppen weer bij Leverkusen aan voor Bakker'

4 mei 2022, 15:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Newcastle United heeft de komst van Mitchel Bakker nog altijd niet opgegeven. De stinkend rijke club is naar verluidt van plan om zich komende zomer nogmaals bij Bayer Leverkusen te melden voor de Nederlander. Eerder dit jaar kreeg Newcastle in Duitsland nul op rekest.

Volgens het Duitse medium BILD is Newcastle van plan om tijdens de aanstaande transferperiode aan verbeterd bod neer te leggen bij Bayer. De werkgever van Bakker legde begin dit kalenderjaar een aanbieding van twintig miljoen euro nog naast zich neer. Het is echter niet bekend wat Newcastle nu gaat bieden en wat Bayer graag wil ontvangen.

Het lijkt wel een zekerheidje dat de ploeg uit Leverkusen een flinke winst gaat maken op Bakker. De linkervleugelverdediger kwam in de zomer van 2021 immers voor zeven miljoen euro over van Paris Saint-Germain. Bakker stond twee seizoenen op de loonlijst van PSG, maar wist nooit echt een vaste waarde te worden. Dat lukt hem in Duitsland gelukkig wel.

Bakker speelde 28 wedstrijden, die hij verdeelde over de Bundesliga, Europa League en DFB-Pokal. De ex-speler van Ajax is met Leverkusen nog volop in de race voor een ticket voor de Champions League. Bayer staat twee wedstrijden voor het einde op de derde plek en dat zou genoeg zijn. Newcastle is momenteel de nummer tien van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen