'Akkoord nabij: Ten Hag neemt Ajax-collega mee naar Manchester'

10 mei 2022, 07:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De onderhandelingen tussen Mitchell van der Gaag en Manchester United zijn in een gevorderd stadium. Met die update kwam transferspecialist Fabrizio Romano in de nacht van maandag op dinsdag. Erik ten Hag hoopt zijn huidige assistent bij Ajax ook op Old Trafford naast zich in de dug-out te hebben.

Romano schreef dat de details in het contract van Van der Gaag momenteel worden afgewerkt. De 50-jarige trainer stond al langere tijd op de nominatie om Ten Hag ook in Manchester te gaan assisteren en zou als een belangrijke toevoeging aan de staf worden gezien. De journalist schreef tot slot dat een akkoord inmiddels nabij is.

Van der Gaag is pas sinds dit seizoen assistent van Ten Hag bij Ajax 1. Daarvoor had hij twee seizoenen lang Jong Ajax onder zijn hoede. In het verleden was hij ook hoofdtrainer van de Portugese clubs CS Marítimo en CF Os Belenenses, het Cypriotische Ermis Aradippou en vervolgens FC Eindhoven, Excelsior en NAC Breda.

Assistent

De afgelopen weken passeerden meerdere namen de revue van trainers die mogelijk met Ten Hag mee zouden gaan naar zijn nieuwe klus. Robin van Persie verkoos het voortzetten van zijn ontwikkeling bij Feyenoord boven een terugkeer naar zijn oude club, terwijl ook Fred Rutten deze week aangaf dat hij Ten Hag nee heeft moeten verkopen.

Lees ook: Fred Rutten verkoopt nee aan Erik ten Hag en Manchester United

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen