Moeder van Mbappé komt met update in slepende transfersoap

20 mei 2022, 17:58

Kylian Mbappé gaat naar verluidt snel een knoop doorhakken over zijn toekomst. De aanvaller gaat kiezen tussen een langer verblijf bij Paris Saint-Germain of een stap naar Real Madrid. Zijn moeder Fayza Lamari gaf vrijdag een update over de onderhandelingen met beide clubs.

In gesprek met Kora Plus ging de moeder van de superster in op de toekomst van haar zoon. "We hebben al een akkoord bereikt met Real Madrid en Paris Saint-Germain. Het is nu aan Kylian om een beslissing te nemen. De aanbiedingen van Real en PSG zijn bijna identiek. We laten het nu aan Kylian, hij moet de knoop zelf doorhakken", liet zij weten over een mogelijke stap.

Mbappé leek lange tijd op weg naar Madrid, aangezien hij zijn aflopende contract in Parijs niet wilde verlengen. PSG zette echter alles op alles om hem met een enorm salaris toch in de Ligue 1 te houden. Ook de familie zou liever hebben dat de international van Frankrijk nog in zijn geboorteland blijft. Volgens transferspecialist Gianluca di Marzio is een langer verblijf in Parijs nu de meest voor de hand liggende optie.

Lees ook: 'PSG heeft beste papieren: familie wil Mbappé in Parijs houden'

Er lijkt in ieder geval wel snel een einde te komen aan deze transfersoap. Mbappé lijkt dit weekend namelijk te gaan laten weten wat hij gaat doen. PSG speelt zaterdagavond nog de laatste competitiewedstrijd tegen FC Metz. Daarna maakt de superster zijn toekomst duidelijk. Mbappé heeft er al vijf seizoenen bij PSG op zitten en speelde eerder al bij AS Monaco.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen