Man die Cerny klap uitdeelde alsnog niet vervolgd

23 mei 2022, 11:30   Bijgewerkt: 23 mei 2022, 11:41

De 31-jarige man die Vaclav Cerny tijdens de derby tussen Heracles Almelo en FC Twente een klap uitdeelde, wordt alsnog niet vervolgd. Het Openbaar Ministerie leek van plan een zaak te maken van het incident, maar de verdenkingen zijn ingetrokken.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Tijdens een opstootje tussen spelers van Heracles Almelo en FC Twente bij de achterlijn boog de supporter over de boarding heen en deelde een rake klap uit aan de Tsjechische aanvaller. Cerny kon de wedstrijd hervatten, maar het incident zorgde na afloop voor veel commotie. De supporter van Heracles werd al snel opgespoord.

De supporter uit Almelo werd diezelfde avond nog gearresteerd vanwege mishandeling. Cerny besloot een aanklacht in te dienen, maar vervolging komt er niet van. De man zou aanvankelijk komende woensdag berecht worden via snelrecht.

De supporter, wiens club afgelopen week na zeventien jaar degradeerde uit de Keuken Kampioen Divisie, krijgt nog wel een straf van de KNVB. Bovendien is hem een stadionverbod opgelegd door Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen