De Jong topprioriteit voor PSV: "Het zal vooral van hem afhangen"

23 mei 2022, 21:20

John de Jong heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad bevestigd dat Luuk de Jong een topprioriteit is voor PSV. Het hangt volgens de technisch directeur 'vooral' van de 31-jarige aanvaller af of de hernieuwde samenwerking er komt. Eerder werd bekend dat PSV bereid is miljoenen te betalen voor een terugkeer van De Jong.

"Wij staan voortdurend in contact met Luuk en het zal vooral van hem afhangen of hij terugkomt naar Eindhoven. Het moge duidelijk zijn dat voor Luuk de deur altijd open staat en dat wij geloven in zijn capaciteiten", bevestigt De Jong de interesse in de spits die afgelopen seizoen door Sevilla aan FC Barcelona werd verhuurd. Over eventuele onderhandelingen met de Andalusische club doet de technisch directeur geen uitspraken.

De Jong wil eveneens niet bevestigen of de club geïnteresseerd is in Jasper Cillessen, die naar verluidt de Eindhovense keepersproblemen moet oplossen. "Ik ga niet op allerlei namen of geruchten in, maar bij de naam van Luuk heb ik een uitzondering gemaakt. Het is geen verrassing dat wij geïnteresseerd in hem zijn gebleven en contact houden."

Het is geen geheim dat PSV na het vertrek van Yvon Mvogo op zoek is naar een nieuwe doelman voor volgend seizoen. "We willen twee goede doelmannen aan boord en zien voor Joël Drommel nog altijd ruimte om bij ons een herstart te maken", stelt De Jong. "Het is wel vaker voorgekomen dat spelers een matig eerste jaar hadden en daarna wisten te verrassen. Kijk alleen maar naar onze selectie van dit seizoen, met bijvoorbeeld ook Mauro Júnior als surprise. Ik ben echt opgetogen over zijn prestaties en het is bijzonder dat hij zowel aan de linkerkant als rechterkant goed uit de voeten kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TomdB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou mooi zijn voor PSV, maar gezien zijn leeftijd is het maar de vraag of die miljoenen het waard gaan zijn op de lange termijn. Tegelijkertijd is het wel een spits die in een goed seizoen garant staat voor 30+ doelpunten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen