Knoester verlaat Heracles en gaat mogelijk Champions League in

26 mei 2022 – Mats Knoester gaat niet met Heracles Almelo mee naar de Keuken Kampioen Divisie. De Heraclieden maken via de officiële kanalen bekend dat de 23-jarige verdediger de transfervrije overstap naar Ferencváros maakt.

Knoester verlaat Heracles en gaat mogelijk Champions League in

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Knoester heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de kampioen van Hongarije. Bij Heracles beschikt hij over een aflopend contract, waardoor hij de degradant gratis kan verlaten. Knoester speelde in totaal drie en een half jaar voor de club uit Almelo.

De door Feyenoord opgeleide Knoester speelde in totaal 92 officiële wedstrijden voor Heracles. Afgelopen seizoen was hij een van de spelers met de meeste speelminuten in de ploeg die tot een paar wedstrijden voor het einde getraind werd door Frank Wormuth.

Met Ferencváros gaat Knoester Europees voetbal spelen. Als kampioen van Hongarije krijgt de club de kans zich te plaatsen voor de Champions League. Dit seizoen schopten de Hongaren het tot de play-offs, waarin Young Boys te sterk was. In de groepsfase van de Europa League pakte Ferencváros slechts drie punten.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd