Knoester verlaat Heracles en gaat mogelijk Champions League in

26 mei 2022, 15:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mats Knoester gaat niet met Heracles Almelo mee naar de Keuken Kampioen Divisie. De Heraclieden maken via de officiële kanalen bekend dat de 23-jarige verdediger de transfervrije overstap naar Ferencváros maakt.

Knoester heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de kampioen van Hongarije. Bij Heracles beschikt hij over een aflopend contract, waardoor hij de degradant gratis kan verlaten. Knoester speelde in totaal drie en een half jaar voor de club uit Almelo.

De door Feyenoord opgeleide Knoester speelde in totaal 92 officiële wedstrijden voor Heracles. Afgelopen seizoen was hij een van de spelers met de meeste speelminuten in de ploeg die tot een paar wedstrijden voor het einde getraind werd door Frank Wormuth.

Met Ferencváros gaat Knoester Europees voetbal spelen. Als kampioen van Hongarije krijgt de club de kans zich te plaatsen voor de Champions League. Dit seizoen schopten de Hongaren het tot de play-offs, waarin Young Boys te sterk was. In de groepsfase van de Europa League pakte Ferencváros slechts drie punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen