Twee spelers Auxerre gewond na rellen in Frankrijk

30 mei 2022, 12:44

Twee spelers van Auxerre hebben verwondingen overgehouden aan de rellen die uitbraken nadat de tweededivisionist Sant-Étienne veroordeelde tot degradatie naar de Ligue 2. Het is niet bekend om welke voetballers het gaat.

Direct nadat het laatste fluitsignaal klonk, bestormden supporters massaal het veld om de confrontatie te zoeken met supporters en spelers van Auxerre. Twee voetballers liepen daarbij verwondingen op. Ook raakten minstens zeventien supporters gewond en moesten veertien politieagenten worden behandeld door ambulancemedewerkers. Bij hen viel de schade mee.

Supporters van Saint-Étienne bestookten de fans van Auxerre met vuurwerk en gooiden voorwerpen in het uitvak. 'Dit willen wij ten stengste veroordelen', schreef de club direct op de eigen kanalen. 'We gaan achterhalen wie dit waren. Ondanks de massale politieinzet liep het volledig uit de hand. Daarvan werden spelers, beveiligers, politie en publiek slachtoffer.

Niet alleen in Frankrijk liep het uit de hand. Ook tijdens de wedstrijd tussen ADO en Excelsior lieten de supporters van de thuisclub zich van hun slechtste kant zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen