Zoektocht herstart: nieuwe coach Heracles haakt af na degradatie

1 juni 2022 – Carlos Vicens wordt toch níét de nieuwe trainer van Heracles Almelo. De Spaanse trainer was al vastgelegd voor het komende seizoen, maar door de veranderingen binnen de club hebben de beide partijen gezamenlijk toch anders besloten.

Zoektocht herstart: nieuwe coach Heracles haakt af na degradatie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Vicens werd eerder gepresenteerd als verrassende opvolger van Frank Wormuth. Waar hij het afgelopen seizoen nog assistent van Pep Guardiola was bij Manchester City, zou hij in Almelo voor het eerst op eigen benen staan. Daarbij zal hij echter wel Eredivisievoetbal voor zich hebben gezien. De degradatie én het vertrek van technisch directeur Tim Gilissen, de man die hem had aangesteld, hebben voor een koerswijziging gezorgd.

De nieuwe technisch directeur Nico-Jan Hoogma lichtte het besluit toe op de clubwebsite. "Wij hebben uitvoerig met Carlos gesproken over de ontstane situatie na de degradatie van de club. Van beide kanten voelden we twijfels, en twijfels kunnen we niet gebruiken. We moeten alles op alles zetten om Heracles Almelo te laten terugkeren naar de Eredivisie. Daar hebben we alle focus voor nodig."

"Daarnaast kreeg Carlos de mogelijkheid om weer terug te keren naar Manchester City. Dat willen wij hem niet ontnemen", voegde hij daaraan toe. Vicens zal dus ook komend seizoen naast Guardiola in de dug-out zitten. "De komende tijd gaan we op zoek om hier de juiste invulling aan te geven", sloot Hoogma af.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd