Mané wil Liverpool graag verlaten, club hoopt Salah te behouden

1 juni 2022, 15:38

Het lijkt een drukke transferzomer te gaan worden bij Liverpool. Sadio Mané wil namelijk graag vertrekken bij de ploeg van Jürgen Klopp, waardoor het vertrek van één van de absolute spelmakers opgevangen moet worden. Daarnaast moet de club voorkomen dat Mohamed Salah na het volgende seizoen transfervrij vertrekt.

Het gerucht dat Mané Anfield achter zich wil laten speelt al een lange tijd. De Senegaleense aanvaller is na zes jaar nu écht op weg naar de uitgang, maar Liverpool wil de buitenspeler niet makkelijk laten gaan. Bayern München is de belangrijkste kanshebber om Mané te contracteren, maar er zit volgens het Engelse medium The Athletic nog een flink verschil tussen vraag en aanbod.

Bayern München zou namelijk dertig miljoen euro willen betalen voor Mané, die nog maar één jaar onder contract staat in Liverpool. Zijn werkgever stelt zich echter hard op. De nummer twee van Engeland hoopt een bedrag van vijftig miljoen euro te ontvangen voor de razendsnelle aanvaller. Volgens Fabrizio Romano zullen beide ploegen nu met elkaar in onderhandeling gaan, aangezien Bayern München bang is dat andere clubs zich gaan megen in de strijd om de Senegaleens.

Toekomst Salah

Ook over de toekomst van Salah is wat onzekerheid. Het contract van de buitenspeler uit Egypte loopt, net als die van Mané, nog maar één jaar door. Liverpool moet zal dus in onderhandeling moeten gaan met Salah om zijn contract te verlengen. Het gevaar voor de club is echter dat het met een aanbod kmt waarin er te weinig salaris wordt geboden. De huidige belangenbehartigers van de aanvaller zouden zijn huidige salaris namelijk te weinig vinden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen