Berlusconi flirt met Balotelli: "Ik heb hem gevraagd om terug te komen"

1 juni 2022, 17:20

Silvio Berlusconi hoopt Mario Balotelli terug te halen naar de Serie A. De voormalig premier van Italië is de eigenaar van voetbalclub Monza, die onlangs promoveerde naar het hoogste niveau. De aanvaller, die momenteel bij het Turkse Adana Demirspor onder contract staat, wordt gezien als ideale versterking. Balotelli werd onlangs al gezien op het promotiefeest van de club.

"We kunnen van Monza een superploeg maken. Wij willen een vaste waarde worden in de Serie A", vertelt de eigenaar tegen Sky Sports Italia. Balotteli en Berlusconi zijn goede vrienden. De Italiaanse aanvaller kan terugkijken op een goed seizoen, waarin hij achttien keer scoorde voor de Turkse club. Mede door die doelpunten wist de club zich moeiteloos te handhaven. "Ik heb hem gevraagd om terug te komen. We zullen zien of hij echt in de plannen van de club past."

Balotelli heeft nog een tweejarig contract bij Adana Demirspor. De aanvaller heeft een behoorlijke tocht afgelegd voor hij bij die club terecht kwam. Hij begon zijn carrière als toptalent bij Internazionale en verkaste op jonge leeftijd naar Manchester City. Hij kwam vooral in het nieuws door zijn fratsen buiten de lijnen, waardoor een definitieve doorbraak in Engeland er niet inzat. Via AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille en Brescia kwam hij al eens bij Monza uit. Na twaalf wedstrijden vertrok hij naar Turkije, maar nu kan hij dus terugkeren.

Grote dromen

Berlusconi kijkt vol vertrouwen naar de toekomst met de Italiaanse promovendus. "Ik wil dat de club consequent door zal groeien. We zijn nog lang niet op het eindpunt", aldus de eigenaar. "Mijn dromen komen altijd uit. Wij kunnen een superclub worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen