Goed nieuws Ajax: Timber neigt naar langer verblijf in Amsterdam

2 juni 2022, 07:39

Ajax heeft goede hoop Jurriën Timber uit de handen van Manchester United te houden. De Amsterdammers denken door het WK in november c.q. december goede papieren te hebben om de verdediger te overtuigen met een basisplaats in de Johan Cruijff Arena en dus ook veel speeltijd in Qatar. Bij een transfer zou dat veel meer onzeker zijn. 

Dat schrijft De Telegraaf donderdagochtend. Het prijskaartje dat om de nek van Timber hangt, naar verluidt zo'n veertig miljoen euro, is voor Manchester United geen probleem. De achterhoedespeler zou zelf echter sterk twijfelen aan de oversteek, ook met het ook op het WK in Qatar. Dat is best opmerkelijk, aangezien Erik ten Hag vanaf heden scepter zwaait bij de Engelse topclub. 

'Volgens bronnen rondom Ajax krijgt de club steeds meer signalen dat de revelatie van afgelopen seizoen naar een langer verblijf in Amsterdam neigt', schrijft het dagblad donderdagochtend. Eerder deze week gaf Timber nog te kennen dat een overstap naar Manchester United voor zijn ontwikkeling nog zeker geen noodzaak is. "Maar bij andere clubs kan ik me ook ontwikkelen", wist hij echter ook. 

Lees ookTimber hoeft niet weg bij Ajax: "Kan me daar nog ontwikkelen"

Nieuw contract Timber

De Amsterdammers hopen Timber overigens niet alleen te overtuigen met een basisplaats, maar ook met een verlenging en opwaardering van zijn huidige contract, dat in de zomer van 2024 afloopt. Of daarbij dan afspraken worden gemaakt voor een vertrek in de zomer van 2023, is onduidelijk. Ook volgt Ajax op de achtergrond Timbers' broer Quinten, wat ook nog in het voordeel uit kan pakken van een langer verblijf van Jurriën.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen