'Barcelona wil doorpakken, maar heeft moeite met eis Chelsea'

10 juli 2022, 19:22

FC Barcelona heeft duidelijkheid geschept tegenover César Azpilicueta. De club heeft bij het management van de Spaanse verdediger aangegeven hem zeer graag binnen te willen halen. Vooralsnog wacht het daarvoor echter nog op medewerking van zijn club Chelsea.

Al langer is duidelijk dat Azpilicueta bij Barça op het lijstje staat, maar transferspecialist Fabrizio Romano weet dat de club nu echt wil doorpakken. Het plan is om de vleugelverdediger ergens in de komende weken vast te leggen. Daarvoor zal het echter eerst tot een overeenkomst moeten komen met Chelsea. De club eist een transfersom voor de speler die nog een jaar vastligt, maar deze wil Barcelona niet betalen. 

Barcelona zal dus opnieuw om de onderhandelingstafel moeten met Chelsea, zoals het deze zomer al vaker deed. Niet alleen om een deal rond Azpilicueta te bespreken; ook de namen van Marcos Alonso en Sergino Dest kwamen voorbij. Eerstgenoemde staat eveneens op de nominatie om de achterhoede van Barça te versterken, terwijl Dest de omgekeerde route zou kunnen bewandelen. Romano weet echter dat een transfer van de oud-Ajacied nog ver weg is. 

Ousmane Dembélé

Dat Barcelona doorpakt met Azpilicueta, zou erop kunnen duiden dat aanvaller Ousmane Dembélé inderdaad gaat bijtekenen. Spaanse media meldden namelijk dat dat aan de orde is, en dat wanneer dat gebeurt, de prioriteit verschuift naar de laatste linie. Zo zou de inkomende transfer van aanvaller Raphinha dan mogelijk even moeten wachten.

Lees ook: 'Raphinha én Sinisterra horen slecht nieuws vanuit Barcelona'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen