Chelsea-tweetal mist trainingskamp door coronaregels; Ziyech wel mee

10 juli 2022, 17:49
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté en Ruben Loftus-Cheek kunnen zich bij Chelsea niet optimaal voorbereiden op het nieuwe seizoen. De Engelse topclub doet dat namelijk met een tour in de Verenigde Staten, maar het tweetal komt het land niet in. Vanwege hun vaccinatiestatus worden ze niet toegelaten.

De club zelf vloog dit weekend naar Los Angeles en heeft inmiddels bevestigd dat Kanté en Loftus-Cheek daarbij zijn achtergebleven. Zij zijn kennelijk niet dubbel gevaccineerd, wat wel een vereiste is voor buitenlanders die de Verenigde Staten in willen. Zij missen niet alleen de trainingen met hun ploeg, maar ook de drie oefenwedstrijden die in de komende twee weken gepland staan. 

Komende zaterdag speelt Chelsea tegen het Mexicaanse Club America, de donderdag erop staat een duel met het Amerikaanse Charlotte FC op het programma. De tour wordt op zaterdag 23 juli afgesloten met een ontmoeting met competitiegenoot Arsenal, de club aan wie Kanté zondag in buitenlandse media verrassend werd gelinkt. Die geruchten werden overigens ontkracht door transferspecialist Fabrizio Romano. 

Hakim Ziyech

Overigens is Hakim Ziyech wél mee afgereisd naar de Verenigde Staten. Ook dat is enigszins opvallend, omdat hij volgens de laatste berichtgeving dicht bij een overstap naar AC Milan is. Die transfer is mogelijk dus toch nog niet zo dichtbij als door sommige media gemeld. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen