'Feyenoord ziet enorme miskoop naar Portugal verkassen'

13 juli 2022, 16:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De wegen van Feyenoord en Robert Bozeník gaan definitief scheiden. De Slowaakse spits, die drie jaar geleden voor vier miljoen euro werd losgeweekt bij MSK Zilina, is momenteel in Portugal om zijn transfer naar Boavista af te ronden.

Dat medt het Portugese A Bola. Meerdere clubs streden om de handtekening van de spits, waaronder Ferencváros, Hamburger SV, Hertha BSC, Sparta Praag en Slavia Praag, maar zijn keuze lijkt te vallen op een transfer naar Portugal. Bozeník zou momenteel zelfs al in het land zijn gearriveerd om zijn overstap naar de Portugese competitie af te ronden.

Onduidelijk is nog welk bedrag Feyenoord opstrijkt voor de Slowaakse aanvaller, die in het seizoen 2019/20 met hoge verwachtingen werd binnengehaald. Met een transfersom van vier miljoen euro werd Bozeník een van de duurste aankopen van de laatste jaren, maar voldoen aan de verwachtingen lukte hem allesbehalve. Afgelopen seizoen werd hij op huurbasis bij Fortuna Düsseldorf gestald.

De 22-jarige spits, die 25 interlands speelde voor Slowakije, was daar in negentien wedstrijden slechts twee keer trefzeker. Bij Feyenoord had hij 28 wedstrijden nodig om tot vier doelpunten te komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen