Ihattaren komt met hoopvolle reactie op smeekbede fans

15 augustus 2022 – Mohamed Ihattaren heeft zich na weken weer eens aan het publiek laten zien. De twintigjarige aanvaller zat zondagmiddag op de tribune tijdens de thuiswedstrijd van Ajax tegen FC Groningen. Vanwege dreigingen uit het criminele milieu zat Ihattaren enkele weken thuis, waardoor hij nu niet wedstrijdfit is.

Ihattaren komt met hoopvolle reactie op smeekbede fans

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Desondanks maakte de aanvaller volgens De Telegraaf een afgetrainde indruk. Op de roltrappen van het hoofdgebouw van de Johan Cruijff ArenA bleek hij geliefd onder supporters. Zij vroegen hem om op de foto te gaan en smeekten of hij terug wilde keren in het eerste elftal van Ajax. "Komt goed, komt goed", zou hij kort maar krachtig hebben gereageerd.

Vanwege veiligheidsoverwegingen werd Ihattaren door Ajax in bescherming genomen en uit de selectie gezet. De laatste weken lekte het nieuws uit dat de huurling van Juventus een verdachte van het Marengo-proces in zijn Ajax-auto liet rijden. Bovendien ging hij naar verluidt op bezoek in de gevangenis. Reden van de dreigementen zou zijn dat de familie van zijn nieuwe vriendin hem niet accepteert.

Ihattaren maakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bijzonder veel indruk bij Ajax. De aanvaller trok daarmee de lijn van de laatste maanden bij Jong Ajax door. Dit seizoen wilde de linkspoot voor zijn kans gaan in Ajax 1.

Lees ook: De beoordelingen van Ajax na klinkende zege op FC Groningen

Reacties

Ajax

gerelateerd