PSV voegt Oppegard toe aan nog lang niet lege ziekenboeg

23 augustus 2022, 12:01

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij gaat met zijn ploeg de laatste fase van de voorbereiding in op de wedstrijd tegen Rangers FC. Waar de ploeg van Giovanni van Bronckhorst afgelopen weekend in actie kwam in Schotland, waren de Eindhovenaren vrij. Toch is nog niet de gehele selectie van de Eindhovenaren fit voor de return.

Zoals bekend zijn de langdurig geblesseerde Noni Madueke, Olivier Boscagli en Mauro Júnior nog altijd niet van de partij voor de cruciale wedstrijd in de play-offs van de Champions League. Maar ook de tegen Go Ahead Eagles keihard aangepakte Richard Ledezma en Yorbe Vertessen zijn nog niet inzetbaar, volgens het Eindhovens Dagblad. Ook is de verwachting dat Carlos Vinícius nog geen minuten zal maken. 

Ook die afwezigen zal Van Nistelrooij mogelijk hebben ingecalculeerd, maar dat geldt niet voor de afwezigheid van linksachter Fredrik Oppegard (20). De linksachter, die al in twee van de drie voorrondewedstrijden minuten maakte tot dusver en ook beide Eredivisie-duels speelde, is deze week geblesseerd geraakt. Philipp Max is daardoor de enige echte linksachter in de selectie van PSV.

Lees ook: Brandts ziet achilleshiel van PSV: "Dat doe je met je hele elftal"

Verder staan de 24 spelers van PSV dinsdagochtend op het veld voor de return tegen Rangers FC. Ook de aan Manchester United gelinkt Cody Gakpo staat gewoon op het trainingsveld. Szymon Marciniak is woensdagavond in het Philips Stadion de leidsman van dienst tegen het Rangers van Van Bronckhorst. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen