Excelsior vreest lange absentie van Feyenoord gehuurde smaakmaker

4 september 2022, 23:50

Excelsior verwacht voorlopig geen beroep te kunnen doen op Marouan Azarkan. De twintigjarige aanvaller raakte tijdens het bezoek aan RKC Waalwijk, dat met liefst 5-2 verloren ging, al na vier minuten op het oog zwaargeblesseerd aan zijn knie.

In gesprek met RTV Rijnmond en het Algemeen Dagblad gaf coach Marinus Dijkhuizen aan dat het er niet goed uit zag. De van Feyenoord gehuurde aanvaller bleef met zijn been steken in het gras, waardoor hij met pijn op het gezicht van het veld moest worden gedragen. Julian Baas kwam in de ploeg voor de linkspoot, die vanuit het ziekenhuis hoorde dat zijn ploeg een 5-2 nederlaag had geslikt.

Afgelopen woensdag ontbrak Azarkan ook al in de selectie van Excelsior. Ook destijds had de aanvaller last van zijn knie, maar dat ging om lichte klachten. Een absentie van de buitenspeler zou een flinke aderlating zijn voor de Rotterdammers. Afgelopen seizoen gidste de huurling Excelsior naar promotie. Dit seizoen staat Azarkan op één goal en één assist.

Excelsior begon met overwinningen op SC Cambuur en Vitesse nog uitstekend aan het nieuwe seizoen, maar slikte in acht dagen tijd drie harde nederlagen. PSV, FC Twente en RKC Waalwijk waren de laatste speelronden te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen