Antony nederig na droomdebuut: "Ik hoefde niet veel te doen"

6 september 2022, 08:11

Antony beleefde afgelopen weekend een droomdebuut. De aanvaller scoorde de openingstreffer tegen Arsenal en won uiteindelijk met 3-1 van de koploper. Het maakt hem trots, maar de Braziliaanse aanvaller blijft nederig na zijn eerste optreden.

"Marcus passde de bal tot in de perfectie, dus toen ik hoefde niet meer veel te doen. Ik zag de doelman en kon gewoon op mijn instinct afgaan", aldus de aanvaller op de website van zijn nieuwe werkgever. Hij omschreef het als een echt teamdoelpunt. "Bruno Fernandes had de bal en passte hem naar Jadon Sancho. Hij speelde naar Marcus. Hij is een zeer intelligente speler, dus ik maakte vast een loopactie. Ik denk dat ik het goed afmaakte."

De Braziliaan werd wekenlang gelinkt aan Manchester United, maar het duurde lang voor de transfer daadwerkelijk rond was. De lange transfersoap maakte zijn eerste doelpunt nog iets specialer. "Mijn eerste treffer delen met het publiek, was geweldig. De sfeer was prachtig. Vanaf het moment dat ik het veld opstapte, had ik al kippenvel. Ik wilde hier zo graag naartoe en ik weet dat het publiek dat ook wilde.

Antony mag het donderdagavond met zijn ploeg opnemen tegen Real Sociedad in de Europa League. Komend weekend staat het duel met Crystal Palace op het programma. Het kan voor Erik ten Hag en zijn manschappen de vijfde zege op rij worden. Eerder werd onder andere Liverpool verslagen, waardoor het vertrouwen groot is op Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen