Ajax krijgt tegen Liverpool te maken met oude bekende

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 september 2022 – De UEFA heeft scheidsrechter Artur Dias aangesteld voor de Champions League-wedstrijd tussen Liverpool en Ajax. Het wordt de tweede keer dat de Amsterdammers te maken krijgen met de Portugese arbiter.

Ajax krijgt tegen Liverpool te maken met oude bekende

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De vorige keer was in het seizoen 2016/17, toen Ajax in de achtste finale van de Europa League op bezoek ging bij FC Kopenhagen. De club uit Amsterdam, die destijds getraind werd door Peter Bosz, verloor met 2-1 in de Deense hoofdstad. Ajax kreeg vier gele kaarten, Kopenhagen één.

Dias krijgt op Anfield assistentie van Rui Tavares en Paolo Suares (grensrechters), António Nobre (vierde official), Tiago Martins (VAR) en Luis Godinho (assistent-VAR). De Portugese scheidsrechter floot tot nu toe 17 wedstrijden in de Champions League, waarin hij geen enkele rode kaart trok.

De wedstrijd tussen Liverpool en Ajax gaat dinsdag om 21.00 uur van start. De club uit Amsterdam gaat na de 4-0 zege op Rangers van vorige week aan kop in Groep A. Liverpool leed een pijnlijke 4-1 nederlaag bij Napoli en is zodoende nog puntloos.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd