PSV-supporters financieel gedupeerd, Ajax-fans missen Liverpool

13 september 2022, 21:16

De ontmoeting tussen PSV en Arsenal in de Europa League werd eerder deze week afgelast vanwege het overlijden van koningin Elizabeth. Zo'n tweeduizend supporters van de Eindhovenaren zijn daardoor flink gedupeerd en het is maar sterk de vraag of ze daarin financieel nog gecompenseerd worden.

Volgens Omroep Brabant is het hoogst onzeker of de tweeduizend supporters van PSV een vergoeding kunnen krijgen voor de gemaakte kosten wat betreft vervoer en verblijfskosten in Engeland. Ook is het nog onduidelijk wat er gebeurt met de aangekochte wedstrijdkaarten, voor het duel dat anders dan bijvoorbeeld Ajax – Liverpool dinsdagavond, wel afgelast werd.

"We wachten nog op informatie vanuit de UEFA. Als we die hebben, communiceren we dat meteen naar de fans", laat woordvoerder Thijs Slegers weten tegen de regionale omroep. Vooral de supporters die zelf de reis en het verblijf hebben geregeld, krijgen waarschijnlijk geen of amper compensatie voor de geleden schade. Alleen voor zij die daarvoor de juiste verzekering hebben, kunnen een tegemoetkoming ontvangen. 

Ook Ajax-fans gedupeerd

Niet alleen supporters van PSV, maar ook een honderdtal Ajax-fans zijn flink gedupeerd. Zij hadden bijzonder veel moeite om naar Engeland te komen vanwege de gigantische drukte op Schiphol. Omdat zij de kaarten moesten ophalen in het stadion moesten ze er tijdig zijn. Volgens De Telegraaf is het in totaal honderd fans na de vertraging op Schiphol niet gelukt om zich op tijd in het noorden van Londen te melden voor de wedstrijd op Anfield.

Lees ook: Schiphol-chaos brengt Ajax-fans in problemen: omweg via Oslo

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen