Fenomenaal: Lionel Messi schrijft bizar record op naam

14 september 2022, 21:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi heeft zich woensdagavond van een nieuw record in de Champions League verzekerd. De Argentijnse superster van Paris Saint-Germain tekende op bezoek in Israël voor de gelijkmaker tegen Maccabi Haifa. Het is alweer de 39ste tegenstander die een goal van de Argentijn om de oren krijgt.

Daarmee is Messi een krankzinnig record rijker. Geen speler scoorde tegen meer verschillende clubs in het miljardenbal dan de Argentijnse aanvaller, die zijn 126ste doelpunt in de Champions League maakte. Dat zijn er nog altijd vijftien minder dan all-time topscorer Cristiano Ronaldo. De Portugees is met Manchester United actief in de Europa League.

Messi deelde het record van meeste goals tegen verschillende tegenstanders met rivaal Ronaldo, die 38 verschillende slachtoffers had. Karim Benzema schoot tegen 34 clubs raak, terwijl Rául op de vierde plaats staat met 33 tegenstanders.

De 35-jarige linkspoot is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Messi was in tien wedstrijden al vijf keer trefzeker, terwijl hij zeven doelpunten voorbereidde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen