Vermoedelijke elf Barça: Nederlanders krijgen opnieuw slecht nieuws

17 september 2022, 09:15

Xavi gaat ook in de wedstrijd tegen laagvlieger Elche geen beroep doen op de Nederlanders in zijn selectie. De Spaanse hoofdcoach van FC Barcelona houdt Frenkie de Jong en Memphis Depay op de bank voor de wedstrijd in Camp Nou, die om 16.15 uur van start gaat.

De Nederlanders kunnen bij Barça de laatste weken sowieso al nauwelijks op een basisplek rekenen in de competitie. Ten opzichte van de doordeweekse Champions League-clash met Bayern München (2-0 nederlaag) voert Xavi volgens Sport alleen wijzigingen door in zijn achterhoede. Aanwinst Hector Bellerín neemt rechts achterin de plek over van Jules Koundé. Andreas Christensen en Marcos Alonso verhuizen ook naar de bank. Zij worden vervangen door Eric Garcia en Alejandro Baldé.

Op het middenveld kiest Xavi opnieuw voor een compleet Spaans trio: Gavi, Sergio Busquets en Pedri krijgen opnieuw de voorkeur boven Frenkie de Jong. Tegen Bayern kwam de oud-Ajacied slechts als invaller binnen de lijnen. De Jong mocht onlangs nog in de basis beginnen, toen Busquets geschorst was.

Memphis zit eveneens op de reservebank. Topscorer en topspits Robert Lewandowski is, mits fit, altijd verzekerd van een basisplaats. Hij wordt geflankeerd door Ousmane Dembélé en Raphinha.

Vermoedelijke opstelling: Ter Stegen; Bellerin, Araujo, Garciá, Baldé; Gavi, Busquets, Pedri; Dembélé, Lewandowski, Raphinha

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen