Fernandes bespreekt 'goede boodschap' die Ten Hag gaf

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 september 2022 – De werkwijze van Erik ten Hag bevalt Bruno Fernandes wel. De trainer van Manchester United heeft vanaf het eerste moment duidelijk gemaakt wat hij van zijn spelers eist.

Fernandes bespreekt 'goede boodschap' die Ten Hag gaf

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met Ten Hag als trainer begon Manchester United deze zomer aan een nieuw tijdperk. "Hij maakte meteen duidelijk wat zijn regels zijn en wat hij van ons eist. Hij zei: ik wil dat we altijd met druk op de bal spelen, hongerig zijn om dingen goed te doen en moeilijk te verslaan zijn. In de trainingen na de wedstrijd tegen Brentford voelde ik dat we iets anders gingen doen", vertelt Fernandes tegen The Athletic.

Op bezoek bij Brentford verloor Manchester United met liefst 4-0. De selectie zou daags na de wedstrijd een vrije dag hebben, maar moest zich na de smadelijke nederlaag toch melden op Carrington. Daar moesten de spelers een afstand van 13,8 kilometer lopen. Dat was precies het aantal kilometers dat de spelers van Brentford gezamenlijk meer renden dan de spelers van Manchester United. Ten Hag zelf trok zijn hardloopschoenen ook aan.

"Het is goed dat iedereen de schuld bij zichzelf zocht, want het lag aan iedereen. Het kan aan de spelers of de trainer liggen, maar meestal ligt het aan de spelers én de trainer. Het was een goede boodschap voor het team. Ten Hag wil discipline en dat we ons aan de regels houden. Spelers houden er niet van om te rennen. Soms maakt een trainer een keuze die je niet begrijpt, maar waar je op een later moment de voordelen van inziet."

Ten Hag roept volgens Fernandes regelmatig spelers bij zich om wedstrijdbeelden terug te kijken."Dan zegt hij: hier wil ik liever dat je het anders doet. Dat is goed, want spelers hebben tijd nog om het beste te halen uit de ideeën die hij heeft."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd