Ster van Ismael Saibari rijzende: basisspeler bij Marokko

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 september 2022 – Ismael Saibari maakt woensdagavond zijn officieuze debuut voor Marokko. De aanvaller van PSV wordt door Walid Regragui gebruikt als basisspeler tegen Madagaskar.

Ster van Ismael Saibari rijzende: basisspeler bij Marokko

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het gaat hard met Saibari. De 21-jarige aanvaller is bezig aan zijn doorbraak bij PSV en zou deze interlandperiode deel uitmaken van het Marokkaanse beloftenteam. Deze week werd hij echter door Regragui uitgenodigd om mee te trainen met de A-selectie. Nu krijgt hij zelfs een kans in een trainingswedstrijd.

De volgende (officiële) oefenwedstrijd voor Marokko staat voor komende vrijdag op het programma. Hakim Ziyech en consorten nemen het dan op tegen Chili. Volgende week wordt er geoefend tegen Paraguay. Het zijn de laatste oefenduels richting het WK, waar Marokko in een groep met België, Kroatië en Canada is ingedeeld.

Wie weet gaat Saibari mee naar Qatar. De jonge middenvelder annex aanvaller speelde dit seizoen elf wedstrijden onder Ruud van Nistelrooij bij PSV. Scoren deed hij nog niet. Wel gaf hij één assist.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd