Ajax-middenvelder Taylor kon fraaie transfer maken: "Dat siert hem"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 september 2022 – Kenneth Taylor (20) is dit seizoen een van de revelaties bij Ajax onder Alfred Schreuder. De middenvelder speelde zich in de laatste maanden van Erik ten Hag in de basis en dat hij drie trend onder Schreuder doorzet, mag geen verrassing heten. Die coach wilde in de afgelopen winterstop namelijk nog uit Amsterdam oppikken.

Ajax-middenvelder Taylor kon fraaie transfer maken: "Dat siert hem"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schreuder hoopte als coach van Club Brugge het talent over te nemen van Ajax, maar kreeg al snel nul op rekest van de middenvelder zelf. "Kenneth kon naar meerdere clubs maar hij wilde maar bij één club spelen en dat was Ajax. Dat siert hem ook. Hij is een jeugdproduct en wil absoluut hier slagen. Daar is hij goed mee bezig", looft zijn huidige trainer tegenover Voetbal International. Op dat moment was een basisplaats voor Taylor nog ver weg en adviseerde Ten Hag hem tijdelijk speeltijd elders, maar bleef hij knokken voor zijn kansen. 

De middenvelder die door Louis van Gaal ook bij het Nederlands elftal is gehaald, krijgt de complimenten van Schreuder. "Tweebenig, beweegt heel goed, hij ziet het spel goed, kan versnellen, maakt goals", somt de trainer positieve kritieken op. Tot dusver staat de teller op tien officiële wedstrijden, waarin hij drie goals maakte en twee assists gaf. Daarmee houdt hij Davy Klaassen op de bank in Amsterdam.

Lees ook: Bankzitter Gravenberch niet bij Oranje: "Geen spijt, totaal niet zelfs"

Toch is er ook nog genoeg om te verbeteren voor Taylor, zo stelt Schreuder. "Zijn agressiviteit zonder bal wordt beter, dat is nog wel een verbeterpunt. Dat zijn mijn indrukken, maar dat hadden we vorig seizoen aan het einde ook allemaal al kunnen zien", aldus Schreuder. Noa Lang was de laatste speler die wel van Ajax overstapte naar Club Brugge en dat met succes deed. Daarvoor maakten onder anderen Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil de overstap met wisselend succes.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd