Opstelling United: Ten Hag laat Ronaldo en Maguire uit de basis

2 oktober 2022, 14:30

Manchester United begint zondagmiddag zonder Cristiando Ronaldo en Harry Maguire aan de derby tegen Manchester City. Erik ten Hag heeft de ervaren krachten niet vanaf de aftrap nodig in de kraker van dit weekend in de Premier League. Er zijn wel de nodige ex-Eredivisionisten van de partij.

United begint namelijk met Oranje-international Tyrell Malacia, die zich inmiddels heeft verzekerd van een vaste basisplaats. In de achterhoede is ook een plekje voor ex-Ajacied Lisandro Martínez. Hij is na een zwakke start onmisbaar geworden voor Ten Hag. Datzelfde geldt op het middenveld voor Christian Eriksen en aanvaller Antony. Hij mag dus wel starten, terwijl Ronaldo op de bank begint.

City moet winnen van de stadgenoot om het gat met koploper Arsenal weer kleiner te maken. Daarom heeft manager Josep Guardiola natuurlijk een plekje voor doelpuntenmachine Erling Haaland, die wordt geflankeerd door Phil Foden en Jack Grealish. Nathan Aké speelt in het hart van de defensie namens de bezoekers. Hij moet onder meer Marcus Rashford en Antony van gevaar af zien te houden in het Etihad Stadium.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martínez, Malacia; Eriksen, McTominay, Fernandes; Antony, Rashford, Sancho.

Opstelling Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Aké, Cancelo; Silva, De Bruyne, Gündogan; Foden, Haaland, Grealisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen