Spalletti looft gretig Napoli: "Maradona zou trots geweest zijn"

5 oktober 2022, 09:04

Luciano Spalletti eist dat de spelers van SSC Napoli direct weer de focus pakken na de slachtpartij in de Johan Cruijff ArenA. De Italianen wonnen met 1-6 van Ajax, maar staat volgens de trainer nog met lege handen. Spalleti wil niet dat zijn ploeg alsnog in de problemen komt.

Spalleti verscheen na de dikke overwinning in Amsterdam voor de camera van Sky Sport Italia. "Natuurlijk ben ik er blij, maar we moeten de volgende wedstrijd ook weer gaan winnen. Het is namelijk zo dat wij in problemen kunnen komen als we onze focus en spelopvatting uit het oog verliezen." Napoli is met negen punten uit drie wedstrijden de koploper van groep A. Volgende week woensdag (18.45 uur) komt Ajax op bezoek in Napels.

Lees ook: Schreuder verklaart late wissels van Ajax: "Vond ik nog niet nodig"

Toch genoot de Italiaan met volle tuigen van zijn ploeg, die Ajax van de mat veegde in Amsterdam. "Ajax is een club waar iedereen wat van kan leren. Dit is een prestatie en uitslag tegen een erg sterke tegenstander. Dat maakt deze overwinning van grote waarde voor ons. We hebben laten zien tot waartoe we in staat zijn. Zelfs Maradona zou trots op ons zijn geweest. De spelers hebben geweldig gereageerd op de achterstand."

Napoli heeft overwintering in zicht

Na drie duels is Napoli nog zonder puntenverlies in groep A en dus is overwintering in de Champions League dichtbij. "We hebben uitstekende wedstrijden gespeeld in dit toernooi, dat kan ik niet ontkennen. Mijn team heeft goed voetbal op de mat gelegd. We hebben Ajax continu onder druk gezet en lieten zelfvertrouwen zien tegen een zeer sterke tegenstander die weet wat voetbal is." In groep A wordt Napoli gevolgd voor Liverpool (6 punten), Ajax (3 punten) en Rangers (0 punten).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

maradonna vs cruiff haha italiaans gladiatorvertoon in de arena..ik had kunnen weten dat ajax weggevaagd zou worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen