'Uitkomst Van de Beek bij United: PL-club geïnteresseerd'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 oktober 2022 – Mogelijk liggen er op korte termijn toch weer minuten in de Premier League in het vooruitzicht voor Donny van de Beek (25). Volgens The Daily Mail zou Leicester City-trainer Brendan Rodgers zich namelijk hard maken voor de komst van de Nederlander, die momenteel bij Manchester United op weinig speeltijd kan rekenen. 

'Uitkomst Van de Beek bij United: PL-club geïnteresseerd'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van de Beek kwam in de zomer van 2020 voor 40 miljoen euro over van Ajax, waar hij een succesvolle paar jaren kende. In Manchester kwam de middenvelder echter weinig aan spelen toe, waardoor de middenvelder op zoek is naar de uitweg. Van de Beek hoopte na de komst van trainer Erik ten Hag weer voor een plek in de basis te kunnen strijden, maar al snel werd duidelijk dat ook na de komst van de Nederlander dit niet aan de orde was. Hierdoor mag de Nederlander rondkijken naar een oplossing en is Leicester City dus in beeld gekomen.

Vorig seizoen werd Van de Beek ook al uitgeleend aan Everton FC. In Liverpool maakte de oud-Ajacied in eerste instantie een goede indruk, maar verloor hij uiteindelijk ook zijn basisplaats. In Van de Beek, die naar verluidt 14,8 miljoen euro (13 miljoen pond) zou moeten kosten, ziet Rodgers een vervanger voor de geblesseerde Youri Tielemans. Tielemans heeft bovendien namelijk een aflopend contract, waardoor hij in januari zou kunnen vertrekken bij Leicester.

Degradatienood
In Leicester zou Van de Beek een flinke uitdaging te wachten staan. De Engelse subtopper kent namelijk een dramatische start van de competitie en heeft na acht wedstrijden slechts vier punten verzameld. Hierdoor bezitten The Foxes de negentiende plek in de Premier League. De ploeg van trainer Rodgers is daardoor hard op zoek naar versterkingen om zeker te zijn van handhaving, waardoor er voor Van de Beek serieuze kansen op speeltijd liggen in Leicester.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd