Feyenoord-trainer Slot zet hersteld tweetaal weer in de basis

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 oktober 2022 – Feyenoord-trainer Arne Slot heeft donderdagavond op bezoek bij FC Midtjylland in de groepsfase van de Europa League Lutsharel Geertruida terug in de basis gezet. De verdediger kampte voor de interlandbreak met de ziekte van Pfeiffer en viel tegen NEC voor het eerst weer in. Inmiddels is hij fit genoeg geacht om aan de aftrap te verschijnen.

Feyenoord-trainer Slot zet hersteld tweetaal weer in de basis

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat gaat ten koste van Marcus Pedersen, die op de bank zit. Hetzelfde geldt voor Sebastian Szymanski, die niet als Geertruida dit weekend een klein half uur meedeed. Alireza Jahanbakhsh is bij hem het slachtoffer geworden, terwijl Javairo Dilrosun naar de flanken verhuist.

Dat is in elk geval de verwachting, want op de papieren van de UEFA staat Szymanski als rechtsbuiten, maar de verwachting is dat hij op het middenveld start met aanvoerder Orkun Kökcü en Quinten Timber. Danilo krijgt wederom de voorkeur in de spits van de Rotterdammers, boven Santiago Gimenez. Daarmee kiest Slot verder voor dezelfde elf namen als afgelopen weekend tegen NEC (1-1).

Feyenoord begint het duel donderdagavond op basis van doelsaldo de koploper, maar FC Midtjylland, SS Lazio en Sturm Graz hebben net als de Rotterdammers drie punten. Feyenoord brengt in Denemarken een bezoekje aan Midtjylland, de huidige nummer zeven van de Superligaen. Toch lijkt de ploeg van trainer Arne Slot de borst nat te kunnen maken. Lazio bracht al een bezoekje aan de MCH Arena en keerde met een dikke 5-1 nederlaag terug naar Rome. Feyenoord is dus gewaarschuwd.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Kökçü, Dilrosun, Timber; Szymanski, Danilo, Idrissi

Opstelling AZ:

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd