Zwitserse media sparen Zürich niet na debacle tegen PSV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 oktober 2022 – FC Zürich beleeft vooralsnog een dramatisch seizoen. Daar werd donderdagavond met de 1-5 nederlaag tegen PSV een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Zwitserse media maken de ploeg van trainer Genesio Colatrella met de grond gelijk.

Zwitserse media sparen Zürich niet na debacle tegen PSV

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tages Anzeiger spreekt van een Europese schande voor Zürich, dat na drie wedstrijden nog puntloos is in de groepsfase van de Europa League en in de nationale competitie bovendie onderaan staat. 'Na 35 minuten ontaardde de wedstrijd zich in een oefenwedstrijd voor PSV. Ze stonden al met 4-0 voor zonder dat ze daar echt moeite voor hadden gedaan', aldus de krant.

Volgens Blick maakte Zürich tegen PSV de slechte 45 minuten van het crisisseizoen maakt. Halverwege de wedstrijd hadden de Eindhovenaren immers al vier keer toegeslagen. "Het is duidelijk dat PSV een topteam van internationale allure is, maar dat de Nederlanders het zo makkelijk hadden, komt ook door het angstaanjagende afbraakvoetbal en het gebrek aan mentaliteit bij Zürich.'

Neue Zürcher Zeitung vindt de ruime nederlaag van Zürich tegen PSV een blamage. 'De wedstrijd was na dertig minuten al gespeeld', concludeert de krant. Na rust deed PSV het rustiger aan in Zwitserland, maar had het de score desalniettemin nog veel verder kunnen opvoeren. De Eindhovenaren scoorden nog een keer via Gakpo en kregen vlak voor tijd de 1-5 tegen.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd