Harde beschuldiging aan Schreuder en Tadic: "Niet onafhankelijk"

7 oktober 2022, 16:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nu het bij Ajax niet goed gaat, is Dusan Tadic een van de spelers die het flink te verduren krijgt. De aanvoerder is ver verwijderd van zijn beste vorm, maar blijft - tot ergernis van een deel van de achterban - het vertrouwen krijgen van trainer Alfred Schreuder. Valentijn Driessen denkt te weten waarom. 

Om te beginnen was Driessen op de website van De Telegraaf zelf ook kritisch op Schreuder. "Hij maakt af en toe keuzes die te betwisten zijn. Tegen Napoli niet wisselen in de rust, terwijl je met 1-3 achter staat en helemaal wordt weggespeeld. Kudus in de spits opstellen. En onze vriend Bassey kan er natuurlijk heel weinig van. Hij zorgt ervoor dat Blind half komt te verzuipen en Timber niet zijn eigen spel kan spelen. En waar de Rensch van twee jaar geleden is gebleven zou ik niet weten, maar die bakt er ook weinig tot niks van."

Geen onafhankelijkheid

De voornaamste kritiek blijft echter gericht op Tadic. "Die laat hij tot de eeuwigheid staan. Waarom? Omdat ze dezelfde zaakwaarnemer hebben", vermoedde Driessen. "Milos Malenovic is de zaakwaarnemer van zowel Schreuder als Tadic. Dan ga je je toch afvragen: is er nog een bepaalde onafhankelijkheid richting Tadic? Hij heeft nul rendement in de afgelopen weekend. Dan moet je je toch afvragen of je iets moet veranderen, bijvoorbeeld door Brobbey in de spits te zetten en Berghuis op rechts."

De beschuldiging van Driessen is opmerkelijk, al gaf de chef voetbal ook al direct aan dat er meerdere redenen zijn waarom Schreuder aan Tadic blijft vasthouden. "Ook omdat het de aanvoerder is, die jarenlang de kar getrokken heeft. Daar blijf je dan ook aan vasthouden, zeker als nieuwe trainer. Zoals Schreuder ook blijft vasthouden aan Daley Blind. Al zijn daar ook geen alternatieven voor. Voor Tadic is dat wel het geval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bassey de schuld geven voor het falen van Blind? Bassey stond tegen Napoli continue tegen 3 man omdat Blind en Alvarez faalde. Blind is klaar, Rensch is klaar, Tadic is klaar. Tijd voor nieuw voer anders is Schreuder ook klaar.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat Schreuder er nog maar ff zitten. Beter voor de spanning in de competitie. Hoop wel dat KNVB Gözübüyük & Lindhout geen toppers meer laat fluiten. Gözübüyük heeft echt afgelopen jaar beslissende fouten gemaakt en wordt ook met gokken in verband gebracht. Ja Feyenoord-PsV, nooit een strafschop moeten geven. RKC- PSV ook geen strafschop en Nec- Feyenoord onterecht afgekeurde goal.Dan nog de arrogantie om je fout niet voor de camera toe willen geven, slechts in 1 geval van zijn vele fouten via apje bij vi inside.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, bij Feyenoord waren bijvoorbeeld Kuijt (laatste periode) en Toornstra ook aanvoerder en zaten ze op de bank. Driessen is een slechte journalist met dat goedkope foute krantje van hem. Tadic kan niet meer, maar ook Blind (zet hem desnoods op 4) . Rensch is nooit iets geweest en zal nooit iets worden. Tadic is een clown met zijn theatrale gedrag en rare maniertjes om kaarten aan te smeren.

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je bent het wel met Driessen eens hoor. Of heb je dat zelf niet door?

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee, beschuldiging zaakwaarnemer gaat mij iets te ver en Driessen is geen goede journalist. Iets aan overal aan de boom trekken en hoop dat er een appel valt. Driessen is echt slecht en krijgt een podium, Martijn Kwabbendam is ook zo slecht. Slaan beide vaak de plank mis en roepen maar wat. Hugo Borst is goed zo niet de beste journalist. Driessen nu ook als analist in programma's is helemaal lachwekkend. Laat dat aan Kieft, vanderVaart, Theo Janssen, Perez, Boskamp over. Die zijn goed. Sneijder is ook niet slecht. Ok als je sympathie voor Driessen hebt, Ronald de Boer is nog slechter.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen