Real Madrid genoemd als mogelijke bestemming voor Gakpo

10 oktober 2022, 17:02

De uitstekende prestaties van Cody Gakpo in het shirt van PSV lijken slecht nieuws te zijn voor Leeds United. De Engelse club wil in januari de 23-jarige aanvaller alsnog binnenhalen, maar vreest volgens The Athletic voor de tweede keer mis te tasten.

Dat heeft allemaal te maken met de vorm waarin Gakpo verkeert. Er lopen op de Europese velden weinig spelers rond die dit seizoen zo vaak bij een doelpunt betrokken waren als de linksbuiten van PSV. In zestien wedstrijden was Gakpo goed voor liefst dertien goals en tien assists.

Leeds United was in de zomer dicht bij de komst van Gakpo, maar de aanvaller besloot op het laatste moment af te zien van een transfer naar de Premier League. De Engelse club is nu van plan om de Oranje-international in de winterse transferperiode naar Elland Road te halen en zou de afgelopen tijd een akkoord met PSV genaderd zijn.

Maar zoals het nu staat, verkast Gakpo in de winter niet naar Leeds. De aanvaller van PSV staat vol in de spotlights, waardoor hij kan mikken op een grotere club dan Leeds. Bronnen 'met kennis van de situatie' zouden Real Madrid hebben genoemd als potentiële bestemming voor Gakpo, die eerder gelinkt werd aan onder meer Arsenal en Manchester United.

WK in Qatar

Volgens The Athletic zal veel afhangen van hoe Gakpo presteert op het WK in Qatar. De aanvaller maakt een goede kans om tijdens de eindronde basisspeler bij het Nederlands elftal te zijn. De verwachting is dat PSV Gakpo bij een passend bod zal verkopen, ondanks dat de aanvaller nog tot de zomer van 2026 vastligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh ja, Gakpo naar Real. Juist ja. En nu ff een reëel verhaal....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen