Haaland onthult dieetgeheim: hart en lever van de koe

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 oktober 2022 – Erling Haaland houdt er bijzondere leefgewoonten op na om het maximale uit zijn lichaam te halen. In de documentaire Haaland: The Big Decision deelt de doelpuntenmachine van Manchester City een aantal van zijn dieetgeheimen.

Haaland onthult dieetgeheim: hart en lever van de koe

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo maken het hart en de lever van de koe deel uit van zijn dieet. "Men zegt dat vlees eten slecht voor je is, maar dan stel ik de vraag: welk vlees? Het vlees dat je bij McDonalds krijgt of het vlees van de koe die om de hoek in de wei graast?", aldus Haaland.

Waarom Haaland het hart en de lever van de koe eet? Omdat ze vol zitten met onder meer vitamine B, ijzer, fosfor, koper en magnesium. Water drinkt hij het liefst gefilterd. Dat kan volgens hem een positief effect op zijn lichaam hebben.

Haaland onthult verder dat het eerste wat hij 's morgens doet is naar de zon kijken, wat volgens hem goed is voor het biologische ritme. Verder duikt de Noorse spits weleens in een ijsbad en zet hij voor het slapengaan af en toe een bril op die het blauwe licht wegfiltert.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd