Nieuwe trainer FC Zürich deelt PSV meteen waarschuwing uit

11 oktober 2022, 10:12

FC Zürich heeft Bo Henriksen aangesteld als nieuwe trainer. De 47-jarige Deen heeft bij zijn presentatie PSV direct gewaarschuwd.

Henriksen is bij Zürich de definitieve opvolger van Franco Foda, die kortgeleden werd ontslagen. Komende donderdag debuteert de trainer in het Philips Stadion op de bank bij de Zwitserse club. Als het aan Henriksen ligt, verkoopt Zürich dan zijn huid duurder dan vorige week.

Zürich kreeg toen voor eigen publiek alle hoeken van het veld te zien. Halverwege de wedstrijd stond PSV al met 0-4 voor. Het werd uiteindelijk 1-5, al had de score nog een stuk hoger kunnen uitvallen als de Eindhovenaren hadden doorgedrukt. "We weten dat het een moeilijke wedstrijd wordt tegen PSV, maar ik heb grotere mirakels gezien. We gaan er natuurlijk heen om te winnen", aldus Henriksen.

Henriksen was volgens voorzitter Ancillo Canepa de 'absolute droomkandidaat' voor Zürich. De Deense trainer gaat was in eigen land eerder werkzaam bij Brønshøj BK, AC Horsens en FC Midtylland. Bij de laatste club hield hij het één seizoen vol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen