Ajax zonder Rensch naar Napels, Tadic stapt vliegtuig wel in

11 oktober 2022, 13:19   Bijgewerkt: 11 oktober 2022, 13:44

Ajax reist dinsdag met een 23-koppige selectie af naar Italië voor de Champions League-ontmoeting met Napoli. Devyne Rensch blijft vanwege een blessure achter in Amsterdam, evenals Ahmetcan Kaplan. De geschorste Dusan Tadic reist daarentegen wel met de groep mee naar Napels.

Rensch lijkt de blessure te hebben overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Volendam. De multifunctionele verdediger, die dit seizoen doorgaans als rechtsback speelt, werd zaterdag een kwartier voor tijd naar de kant gehaald door trainer Alfred Schreuder. De van een knieblessure herstelde Jorge Sánchez lijkt hem tegen Napoli te gaan vervangen.

Tadic kreeg vorige week in de thuiswedstrijd tegen Napoli een rode kaart en is zodoende woensdag niet inzetbaar. Ajax meldt dat de aanvoerder desalniettemin meereist naar Napels. Daar kan hij - in tegenstelling tot afgelopen zaterdag tegen Volendam - zijn ploeg niet langs de zijlijn aanwijzingen geven. Tadic moet vanwege zijn schorsing op de tribune plaatsnemen.

Naast Sánchez is ook Owen Wijndal inzetbaar. De linksback ontbrak vorige week nog in de selectie van Ajax. De Amsterdammers gingen toen met liefst 1-6 onderuit tegen Napoli. De Italiaanse topclub verkeert in topvorm en staat met negen punten uit drie wedstrijden en een indrukwekkend doelsaldo van +11 bovenaan in Groep A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen