Verhoogde odds bij El Clásico: 50x je inzet als jouw team wint

14 oktober 2022, 14:01

Adv - FC Barcelona begint voor het eerst sinds een aantal jaar weer eens als koploper aan een ontmoeting met Real Madrid. De Koninklijke maakte de laatste jaren de dienst uit in La Liga, maar dat de Catalaanse grootmacht weer terug is in de strijd, heeft vooral te maken met alle investeringen, maar één in het bijzonder: het aantrekken van Robert Lewandowski. Reden voor Jacks om uit te pakken met een absurde odd: 50.00 keer je inzet als jouw favoriete team wint.

Welk team er wint, dat maakt niet uit. Normaal maken de odds verschillen op basis van de voorgaande prestaties van de teams. Jacks.nl stunt echter met verhoogde odds aan beide kanten. Weet jij wie de overwinnig op zijn naam schrijft, dan kun je met één euro inzet dus vijftig euro bijschrijven op je account. 

Lewandowski

Memphis Depay verloor vorig seizoen zijn basisplaats aan aankoop Pierre-Emerick Aubameyang na de winterstop onder Xavi, maar desondanks werd de Nederlandse aanvaller vorig seizoen topscorer van de Catalaanse club over alle competities met dertien goals. De teller van Lewandowski staat, begin oktober, al op veertien doelpunten over alle competities. 

De goals van Lewandowski waren in de Champions League midweeks tegen Internazionale goud waard om uitzich te houden op Europese overwintering, maar sowieso is Lewandowski altijd belangrijk. Tegen Real Mallorca maakte hij het enige doelpunt van FC Barcelona en al driemaal in La Liga zorgde hij daarnaast voor het eerste doelpunt van de Catalaanse grootmacht. 

Benzema

Met de komst van Lewandowski heeft Benzema na het vertrek van Lionel Messi weer een nieuwe grote concurrent in Barcelona rondlopen in de strijd om de topscorerstitel. Vorig jaar hield hij met overmacht (27 goals) achtervolgers Iago Aspas (18) en Raúl de Tomás (17) achter zich. Mede door blessures staat Benzema in het huidige seizoen slechts op drie goals.

Bekijk hier de actiepagina van Jacks om de verhoogde odd van 50.00 te claimen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen