Antony legt zijn bijzondere band met Cristiano Ronaldo uit

13 oktober 2022, 20:15

Antony (22) heeft een speciale band met Manchester United-aanvaller Cristiano Ronaldo. De Portugees applaudisseerde hartelijk bij de eerste goal van de oud-Ajacied en toen de spits afgelopen weekend zijn zevenhonderdste goal maakte, werd het op bijzondere wijze samen gevierd met de rechtsbuiten. Het klopt dat beide spelers een goede relatie hebben. 

"Ronaldo heeft mij vanaf het eerste moment op mijn gemak doen voelen bij Manchester United", blikt de aanvaller terug op de samenwerking met zijn collega. "Hij praat ook veel met mij, zeker op wedstrijddagen. Hij vertelt me dat ik rustig moet blijven en zelfvertrouwen moet uitstralen."

Met drie goals in zijn eerste drie Premier League-wedstrijden zijn de tips van Ronaldo vooralsnog aan het goede adres gebleken. "Ronaldo heeft zo veel bereikt, het is bijzonder dat ik elke dag van hem mag leren. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor, zo'n ervaren leermeerster", aldus Antony op de clubsite van The Red Devils.

Bekijk ook: Antony in opspraak bij Manchester na onsportieve actie

Antony is in elk geval onder de indruk van de routinier. "Ronaldo is ontzettend intelligent en heeft een geweldige mentaliteit. Hij speelt elke dag voor nieuwe doelen en die les neem ik de rest van mijn carrière mee", looft de Braziliaan zijn collega. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen