Lang in problemen richting WK; aanvaller buiten selectie Brugge

16 oktober 2022, 14:35

Noa Lang komt dit weekend niet in actie namens zijn werkgever Club Brugge. De aanvaller is door trainer Carl Hoefkens buiten de selectie gelaten voor de topper tegen RSC Anderlecht. Het is voor Lang een volgende streep door de rekening in aanloop naar het WK in Qatar.

Hoefkens maakte zaterdag zijn wedstrijdselectie bekend en opvallend genoeg ontbrak Lang op het lijstje. De trainer van de Belgen liet zich volgens Het Nieuwsblad op de persconferentie niet uit over de situatie van de Nederlander. Volgens het Belgische medium is Lang niet geblesseerd en lijkt hij om een andere reden niet bij de groep te zitten. Eerder deze week bleef hij op bezoek bij Atlético Madrid nog de volledige wedstrijd op de bank.

Lang was een tijdje geblesseerd en leek weer helemaal hersteld. Het zou kunnen dat hij op de afsluitende training toch niet helemaal fit bleek voor het treffen met Anderlecht. De vijfvoudig international van Oranje wil graag mee naar het WK, maar dan komt deze absentie bijzonder slecht uit. De kansen om zich te laten zien aan bondscoach Louis van Gaal worden immers steeds kleiner. Oranje opent het WK over iets meer dan een maand tegen Senegal.

Lang rekende afgelopen zomer op een transfer

Dat het in de voetballerij snel kan gaan, heeft Lang inmiddels ook meegemaakt. De ex-speler van Ajax en FC Twente werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met een transfer naar de Premier League of de Serie A. Dat feest ging echter niet door en inmiddels is hij onder Hoefkens lang niet altijd zeker van speeltijd. Dit seizoen staat de teller op acht wedstrijden, waarin Lang een keer scoorde en twee assists gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen