'Kandidaat WK-selectie Oranje verschijnt op radar Erik ten Hag'

22 oktober 2022, 23:50

Jeremie Frimpong is volgens de doorgaans goed geïnformeerde journalist Florian Plettenberg op de radar van Manchester United verschenen. De club van trainer Erik ten Hag hoopt zich in de winter en anders volgend jaar zomer met een rechtervleugelverdediger te versterken.

Frimpong voldoet aan het profiel dat Manchester United zoekt. De 21-jarige rechtsachter van Bayer Leverkusen is zeer aanvallend ingesteld, wat terug te zien is in de statistieken. Dit seizoen staat hij op vijf doelpunten in elf wedstrijden in de Bundesliga. Deze zaterdag redde hij een punt voor zijn ploeg tegen VfL Wolfsburg.

Het is een goede week geweest voor Frimpong, want vrijdag kreeg hij te horen dat hij deel uitmaakt van de 39-koppige voorselectie van het Nederlands elftal voor het WK. Mocht hij de definitieve selectie halen, dan kan hij in Qatar zijn interlanddebuut maken. Frimpong bezit ook een Engels en Ghanees paspoort, maar heeft al laten weten voor Oranje te willen uitkomen.

Manchester United moet diep in de buidel tasten om Frimpong op te halen bij Bayer Leverkusen. De rechtervleugelverdediger, die werd opgeleid door Manchester City en twee seizoenen voor Celtic heeft gespeeld, beschikt namelijk over een contract dat nog drie en een half jaar doorloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen